A kép nem elérhető
Slider

Impresszum és jogi nyilatkozat

A www.veddamagyart.info weboldal szerkesztői tájékoztatják Önt, hogy ha az általunk üzemeltett oldalakra belép, elfogadja annak feltételeit.

A Rendszeres Kft. által üzemeltett oldalakon megjelent tartalmak a cég munkatársainak és az oldal szerkesztőinek kizárólagos szellemi tulajdonát képezik.

A Magyartól vedd a magyart! oldalon megjelenő hírek, cikkek, publikációk hiteles átvételéhez a forrás megjelölésével és a www.veddamagyart.info hivatkozás elhelyezésével hozzájárulunk, kivéve az oldalakon található hang és videóanyagokat, melyeknek bármilyen felhasználása csak és kizárólag a Rendszeres Kft. írásos engedélyével lehetséges.

A Rendszeres Kft. az általa üzemeltett oldalakon is a pontos és hiteles megjelenésre és a jogszabályok betartására törekszik, de a tájékoztatásból fakadó esetleges félreértelmezésekből adódó károkért, valamint az általa elérhető, de mások által létrehozott weboldalak tartalmáért felelősséget nem vállal.

Rendszeres Kft. az általa birtokolt adatokat harmadik fél rendelkezésére nem bocsájtja, védi és bizalmasan kezeli, különös tekintettel a 1992. évi LXIII. törvényre (A személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról) és a 1998. évi VI. törvényre (Az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során.) Bármikor tájékoztatást kaphat adatai kezeléséről, kérheti adatai módosítását, helyesbítését, törlését.

 

A weboldal tárhely szolgáltatója, üzemeltetője és tartalmi szerkesztője:

Rendszeres Kft.

Adószám: 22740175-2-42

Vezetve a Fővárosi Törvényszék Cégbírósága nyilvántartásában.

Cím:                1147 Budapest, Öv utca 133.

Tel:                  +36-70-630-54-74

E-mail:            Ez az ímélcím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

.