Cerbona


Image is not available

CERBONA

Kapcsolati információk:

Cím: 8000 Székefehérvár, Váralja sor 1-3.

Web: www.cerbona.hu

E-mail: Ez az ímélcím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Telefon: +36-30-603-6621

Icon
Slider


cerbona 2

 


 

Cégismertető

A Cerbona márkanév 1988 óta jelen van a hazai piacon. Születésétől egyet jelent az egészséges és finom, magas minőségű termékekkel. Termékeink magyar fejlesztésűek, melyeket magyar és külföldi alapanyagokból, lassan negyed évszázada Székesfehérváron gyártanak.

 

Mérföldkövek

1962. január 1-én alapítják a Fejér Megyei Gabonaforgalmi és Malomipari Vállalatot, mely fő tevékenységi köre a gabonafelvásárlás és őrlés, illetve a takarmánykeverék gyártás volt.

1982. Olasz berendezéssel felszerelt tésztagyárat alapít a vállalat.

1987.A német Schaaf cégtől vásárolt extrúziós vonal kezdi meg működését, elindul az extrudált snackek és reggeli pelyhek gyártása. 

1988. A Cerbona márkanév bevezetésre kerül.

1989. Új gépsor kezdi meg működését müzli és müzli szeletek előállítására.

1993-1994. A vállalat felveszi a Cerbona nevet 1993 júniusában, mikor részvénytársasággá alakul. A vállalat privatizációjára 1994 júniusában kerül sor. 

1995. Az olasz FEN cég gépeinek köszönhetően klasszikus corn flakes, és a burgonya illetve gabona alapú sütött snackek, chipsek gyártása kezdődik. 

2011. A Cerbona és Durillo márkanév alatt futó termékek gyártását a Cerbona Zrt. pénzügyi nehézségei miatt átveszi a Naponta Kft, mely a Cerbona név és termékek mellett elkötelezett cégként, az eredeti receptúrák alapján, az eredeti gépsorokon gyártja a terméket.


 

Hol kapható?

 A Cerbona termékek országszerte megvásárolhatóak a nagyobb magyarországi üzletláncok boltjaiban.