Silkyway


Image is not available

SILKYWAY

Kapcsolati információk:

Cím: 1033 Budapest, Búvár u. 1.

Web: www.selymetfestek.hu

E-mail: Ez az ímélcím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.; Ez az ímélcím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Telefon : +36-20-431-4857

Icon
Slider


Silkyway 7

 


 

Cégismertető

 

Mécs-Szilágyi Nóra, selyemfestő vagyok. 1981-ben születtem Budapesten, jelenleg is itt élek és alkotok.

 

A különböző kézműves technikákkal kiskorom óta foglalkozom, de szakmaként 2009-ben választottam a selyemfestést és a textiltervezést. Eredendően közgazdászként végeztem a Modern Üzleti Tudományok Főiskoláján, ahol a kereskedelem, a marketing és a nemzetközi kapcsolatok, kultúraközi kommunikáció volt a szakterületem. A gazdasági terület látszólag távol áll a művészettől, de számtalan olyan vonása van, amely kreativitást, művészi érzéket, belehelyezkedést és átérzést kíván, akárcsak a művészetek.

 

Sokszor belső minőségeket jelenítek meg a kendőimen, melyek színeik és formáik által hatnak a lélekre, segítik a megvalósulást, feloldódást. (A színek hatásait a termékek leírásánál, illetve a cikkekben részletezem.) Fontos számomra a művészet gyógyító, formáló hatása, melyet az alkotások sokszor nem csak a konkrét formáik, hanem töltetük, energiájuk által közvetítenek. Legtöbben nem tudják beazonosítani, hogy miért tetszik nekik éppen az a színösszeállítás, formavilág, stb, de amint elkezdünk beszélni róla, rögtön kiderül, hogy arra van szüksége az illetőnek. Érdemes hallgatni az első (belső) hangra, ami sokszor helyesen súgja meg, mit viseljünk, mit hordjunk magunkon.

 


 

Hol kapható?

 

Üzleti ajándék: Ez az ímélcím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Termékek megrendelésével kapcsolatos kérdések: Ez az ímélcím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.