Psorioderm


Image is not available

PSORIODERM

Kapcsolati információk:

Székhely: 1138 Budapest,Turóc utca 1. E. ép. 8. em. 2.
Telephely: 4400 Nyíregyháza, Dózsa György utca 60.

Bp tel.: +36 (1) 239-6720

Nyíregyháza tel.: +36 (42) 423-864

E-mail: Ez az ímélcím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
www.psorioderm.com

Slider


Psorioderm 5

 


 

Cégismertető

 

 

A Pezomed® cégcsoport elkötelezte magát a természetes anyagokon alapuló készítmények fejlesztése, gyártása és forgalmazása mellett. Manapság, amikor egyre több a szintetikus, hormonális, tartósítószert tartalmazó termék, fontos, hogy legyenek olyan - a természet adta lehetőségek - melyek felhasználásával óvjuk egészségünket.

 

 

 

Célunk egy természetes alapanyagokból álló termékcsalád kifejlesztése volt. A Psorioderm® termékek fejlesztésénél mindenféle "gyanús", "káros" anyagot kihagytunk, így egy biztonságos terméket sikerült alkotnunk. Nem tartalmaz ként, kátrányt, szteroidokat.

 

 

A Psorioderm® termékek bőrgyógyászatilag teszteltek. A Psorioderm® termékcsalád tagjai alkalmasak a pikkelysömör, az ekcéma, a szeborrea tüneteit mutató bőr; az erősen korpás, pszoriázisos, szeborreás, viszkető, különösen érzékeny fejbőr mindennapi ápolására. Akár igény szerint naponta többször is alkalmazhatja a Psorioderm® termékeket a napi bőrápolás során.


 

Hol kapható?

 

A Gironde, Lorin termékeit árusító üzetek listáját ide kattintva böngészheti.