Dr. Immun


Image is not available

DR IMMUN

Kapcsolati információk:

Cím: 3000 Hatvan, Harmónia u. 7.

Web: www.drimmun.com

E-mail: Ez az ímélcím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Telefon: +36-30-953-5652

Slider


Dr.Immun 2


 

Cégismertető

 

A DR. IMMUN® márkanév a természetes anyagokat, így a gyógynövények gyógyító erejét, egészségmegőrző és szépségápoló készítmények kiváló minőségét fémjelzi.

 

Cégünk 1995-ben alakult. Az évek folyamán többféle tevékenységet végzett, de mindvégig feladatának tartotta a gyógynövénykutatást. Ennek a kitartó és alapos kutatómunkának az eredménye a DR. IMMUN® termékcsalád.

 

Célunkat már Rousseau megfogalmazta:”Vissza a természethez!” Talán még soha nem volt annyira aktuális ez a felhívás, mint napjainkban!

 

A társadalmi szerepvállalást rendkívül fontosnak tartjuk, ezért környezetbarát tevékenységünkkel, gyártási módszerünkkel, és természetes alapanyagainkkal a vásárlóink és a helyi közösségek érdekeit maximálisan figyelembe vesszük. Készítményeink ezért 100!%-ban természetesek, kizárólag a samponok tartalmaznak szintetikus, felületaktív anyagokat, melyek a tisztító hatás érdekében részben elkerülhetetlenek. Kozmetikumaink állatkísérletek nélkül készülnek!

 


 

Hol kapható?

 

A Dr.Immun termékei bármelyik gyógynövényboltban, illetve nagyobb gyógyszertárban megvásárolhatóak.