EMA-LION


Image is not available

EMA-LION

Kapcsolati információk:

Cím: 7150 Bonyhád, Perczel Mór u. 84.

Web: www.emalion.hu

E-mail: Ez az ímélcím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Telefon: +36-74-500-400

Slider


EMA-LION 7

 


 

Cégismertető

 

Az EMA-LION Kft alapvetően háztartási célú zománcozott főző, sütő és kisegítő un. egyéb termékeket gyárt. 1981. óta DuPont Teflon® bevonatrendszerekkel (Classic, Platinum) tudja ellátni zománcozott termékeit.
A zománcozott főzőedényeket minden megrendelői igényt kielégítő, a termékre vonatkozó információkat tartalmazó, zománcba beégetett fenékdekorációval látjuk el. A fenékdekorációk tartalmazzák a megrendelő nevét, márkajelét, ezzel garantáljuk a megrendelt edények valódiságát. A műszaki információkat, használhatóságot piktogramok jelölik.
A főzőedények (lábas, fazék) készülhetnek fémfüllel, műanyagfüllel, vagy a lábas és a sütőtálak műanyagnyéllel is. A fedők kivitele is változhat. A zománcozott fémfedők készülhetnek fémfüllel, műanyaggombbal és műanyag ujjvédővel, műanyaggombbal és rozsdamentes ujjvédővel ill. a korperemes üvegfedők rozsdamentes gombbal és ujjvédővel (az áttekintő táblázatban az alkalmazható fedő típusokat feltüntettük).
Az edénytest kívül lehet egyszínű (színes), árnyalt és dekorált kivitelű.
Minden egyes kivitel (fedő típusa, fül fajtája, test típusa, test kívül: színes, árnyalt, dekor, belül: zománc vagy Teflon® valamelyik bevonatrendszere, fül vagy nyél) más-más cikkszámot kap. A katalógusban a standard termékek fotói és cikkszámai szerepelnek. Eltérő - a minimális széria nagyságot meghaladó - érdeklődés esetén az árral egy időben a cikkszámot is megadjuk a konkrét termék és kivitel ismeretében


 

Hol kapható?