Helia-D


Image is not available

HELIA-D

Kapcsolati információk:

Cím:1036 Budapest, Nagyszombat utca 1/A IV/1

Web: www.helia-d.hu

E-mail: Ez az ímélcím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Telefon: +36-1-261-0296

Icon
Slider


Helia-D -  Magyar Termék Nagydíj

 


 Cégismertető

 

A '80-as évek elején a magyar nézők egy tévéinterjúban megismerhettek egy kedves nénit, aki idős kora ellenére napraforgószárból készített saját krémjének köszönhetően, bámulatos módon megőrizte arcbőre frissességét, simaságát. A látvány rendkívül meggyőző volt, így a Biogal Gyógyszergyár érdemesnek tartotta a krémet arra, hogy alapos laboratóriumi vizsgálatnak vesse alá. A vizsgálatok eredményei a gyógyszergyár felkészült kutatóit is gyorsan meggyőzték, így haladéktalanul megkezdték, egy napraforgószár-kivonaton alapuló testápoló termékcsalád kifejlesztését. A siker nem maradt el! A '80-as évek közepére a termékcsalád tagjainak száma meghaladta a harmincat, és éves szinten több millió doboz krémet vettek a vásárlók. Pár év múlva a krém az amerikai piacon is keresett termékké vált, miután a már akkor sem túl fiatal, magyar származású híresség, Gábor Zsazsa azt mondta egy intejúban, hogy a még akkor is szép bőrét a Helia-D-nek köszönheti.

 

A rendszerváltás viharos gazdasági eseményei, és a sorozatos tulajdonosváltások a Helia-D-t is megviselték, de a krém sohasem tűnt el a polcokról, és időtálló hatóanyagainak, igényes megjelenésének és hű vevőkörének köszönhetően, a fokozatosan elmaradó reklámtámogatás ellenére, csendben megőrizte jelentős piaci részesedését a magyar arckrémpiacon.

 

2004-ben egy magyar befektetői csoport elhatározta, hogy a Helia-D-ben megtestesülő számos találmányt és kutatási eredményt nem hagyja elveszni, és a Helia-D-t visszahelyezi az őt megillető helyre mind a hölgyek pipereasztalán, mind az illatszerboltok és drogériák polcain.


Hol kapható?

Hélia-D termékek a Hélia-D  webáruházában!