BESTILLO Pálinkaház


Image is not available

BESTILLO PÁLINKA

Kapcsolati információk:

Cím: 3885 Boldogkőváralja, Béke u. 31.

Web: www.bestillo.hu

E-mail: Ez az ímélcím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Telefon: +36-46-306-628

Icon
Icon
Slider


BESTILLO Pálinkaház Pálinkaválogatás

 


 Cégismertető

 A BESTILLO Pálinkaházat két fiatal házaspár alapította 2003-ban. Az alapító-tulajdonosok a pálinkakultúra reneszánszának elkötelezett hívei: szülőföldjükön, az abaúji Boldogkőváralján kizárólag hazai nyersanyag és munkaerő felhasználásával világszínvonalú termékeket állítanak elő. Eltökélt szándékuk a magyar pálinkakultúra elismertetése mind Magyarországon, mind a nemzetközi piacokon.


Ars Poetica
Más országok kitűnő párlatai nem vetekedhetnek a pálinka minőségével és ízével. Ez a hagyományoknak, a magas színvonalú gyümölcstermesztésnek, a szakszerű feldolgozásnak, illetve a magyar gyümölcsök kivételes beltartalmának köszönhető. A modern és igényes előállítási technológiák alkalmazásával ezeken az alapokon, világszinten is egyedülálló italok készíthetők. A BESTILLO Pálinkákat a boldogkőváraljai lokálpatriotizmus, a szakmai igényesség, valamint az abaúji-zempléni táj és gyümölcseinek gazdagsága ihleti.


Hol kapható?

BESTILLO pálinkák  a BESTILLO Pálinkaház webáruházában!