Gránit Bank


Image is not available

GRÉNIT BANK

Kapcsolati információk:

Cím: 1095 Budapest, Lechner Ödön fasor 8.

Web: www.granitbank.hu

E-mail: Ez az ímélcím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Telefon: +36-40-100-777 +36-1-510-0527

Icon
Slider


Gránit Bank Bankfiók

 


 Cégismertető

 A Gránit Bank a hazai pénzpiac új szereplőjeként a tiszta, világos kommunikáción, korrekt és egyértelmű tájékoztatáson alapuló, egyenrangú ügyfél-bank kapcsolat kialakítására törekszik.


A magyar gazdaság versenyképességének növelése iránt elkötelezett, hazai tulajdonosi háttérrel piacra lépő GRÁNIT Bank célja, hogy a kis-és középvállalatok stratégiai partnere legyen, olyan innovatív és integrált pénzügyi szolgáltatásokat nyújtson, amelyek túlmutatnak a hagyományos banki szolgáltatásokon.

A Gránit Bank partner az állami és EU-támogatások elő- és társfinanszírozásában és érdekelt az így megvalósuló projektek hosszú távú működésében. Ebben stratégiailag is támaszkodik azokra a nagyvállalati kapcsolatokra, amelyek a Bank aktív közreműködésével segíthetik a kis-és középvállalati szektor dinamizálását.

A Bank forintban és devizában a szolgáltatások széles körét nyújtja, gyors helyi döntéshozatali rendszerével biztosítja az ügyféligények pontos és határidőre történő teljesítését.

A Gránit Bank stratégiájának kulcseleme a vállalati és lakossági ügyfelek számára az érthető, ugyanakkor magas színvonalú és értékálló pénzügyi szolgáltatások nyújtása testreszabott megoldásokkal, költséghatékony működési modellben, amelyeket együttműködő partnereinken keresztül széles körben elérhetővé teszünk. A Gránit Bank egyúttal a modern kor minden technológiai lehetőségét meg kívánja ragadni a gyors és kényelmes ügyfélkiszolgálás érdekében, ezért kiemelt szerepet szán az elektronikus csatornákon keresztül történő kiszolgálásnak.


 Hol kapható?

A Gránit Bank internetes oldalán, valamint a pénzintézet bankfiókjaiban érhető el.