KINIZSI BANK


Image is not available

KINIZSI BANK

Kapcsolati információk:

Székhely: 8200 Veszprém, Óváros tér 22.
Telefon/Fax: +36-88/420-220
Email: Ez az ímélcím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
www.kinizsibank.hu

Icon
Slider


KINIZSI BANK Bankfiókok

 


 Cégismertető

 

A Kinizsi Bank – közel 55 éves múlttal – Magyarország első, nem budapesti székhellyel létrejött, kizárólag magyar magánszemélyek tulajdonában lévő hitelintézete. A térség meghatározó bankjaként tovább erősítettük piaci pozíciónkat, fenntartva a biztonságos működést és hozzájárulva környezetünk fejlődéséhez.

 

 

 

Töretlen és dinamikus növekedésünket 2011-ben is megőriztük, mely jelentősen több befektetett munkát igényelt részünkről, hiszen az elmúlt években hazánkat is tovább sújtották a világgazdaságot jellemző nehézségek. A gazdasági környezet korábbiaknál markánsabb változása, a versenyhelyzetből adódó kihívások új feladatokat jelöltek meg számunkra. Bankunk tevékenységét és struktúráját a kihívásokra válaszolva alakítottuk át, növelve ezzel a banki tevékenységtől elvárt fokozott biztonságot, maradéktalanul betartva a szigorodó jogszabályi feltételeket. Ugyanakkor törekszünk arra, hogy ügyfeleink igényeit mindenkor fokozottan figyelembe véve, személyre szabott szolgáltatásokat kínáljunk. Ennek köszönhetően a korábbi gyakorlatot folytatva, azt felgyorsítva erőteljesen nyitottunk a lakossági ügyfelek irányába, mentőövet nyújtva a devizakockázatok miatt nehéz helyzetbe került ügyfeleknek, szélesítve ezzel hosszú távú, kiterjedt lakossági kapcsolatunkat.


 Hol kapható?

A Kinizsi Bank internetes oldalán, valamint a pénzintézet bankfiókjaiban érhető el.