Rédei Kertimag


Image is not available

RÉDEI KERTIMAG

Kapcsolati információk:

H-2886 Réde, Lesalja major
Tel: 06-34-574-100
Fax: 06-34-374-074
E-mail: Ez az ímélcím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
www.kertimag.hu

Slider


Rédei Kertimag

 


 Cégismertető

Bár napjainkban csökken a kertek gazdasági szerepe, de nem csökken a kertek iránti igény, csak rendeltetésük és jellegük változik. Az elmúlt években szinte mindenütt érezhető tendencia a haszonkertek díszkertté, pihenőkertté való alakulása, de mi úgy gondoljuk, hogy továbbra is helye van a díszgyepek és a virágágyások között a hagyományos VETEMÉNYESKERTNEK.

A Rédei Kertimag Zrt. a rendszerváltás utáni időszakban, 1993-ban alakult. A társaság a korábbi tevékenységi kört már természetesen a versenygazdaság viszonyai között folytatta. A vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú és az alkalmazottak egyben a cég tulajdonosai is.

A vetőmag tasakok esztétikai megjelenése és minősége, az állandó töltőtömeg, a csíravédő csomagolás és a folyamatos ellenőrzés biztosítja a minőség megőrzését. Vetőmag kínálatunkat kizárólag mezőgazdasági szakboltokon keresztül forgalmazzuk. Ezzel a honlappal is szeretnénk Önöknek segíteni a választásukban.


 Hol kapható?

A Rédei Kertimag Zrt. termékei a cég saját webáruházában, illetve a viszonteladó partnereknél kaphatóak. Ezekről bővebben ide kattintva olvashat.