Florasca virágföld

Írta: veddamagyart


Image is not available

FLORASCA VIRÁGFÖLD

Cím: 9354 Osli, Tőzegüzem
Telefon: +36 96 690 030
Tel./Fax: +36 96 250 331
Email: Ez az ímélcím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
www.florasca.hu

Slider


Florasca

 


 Cégismertető

A hansági tőzegmedencében található tőzegvagyon az ország legértékesebb tőzege. Erre a tőzegre Magyarországon elsőként 1967-ben hoztuk létre ma is jól működő földkeverék előállító üzemünket. A ma forgalmazott termékek a folyamatos kutatási-fejlesztési munka eredményeként a Kertészeti és Élelmiszeripari Egyetemmel együttműködve jöttek létre. Termékeink 2001-ben BIO (ökológiai gazdálkodáshoz ajánlott termék) minősítést szereztek.


Termékeink 100% magyar alapanyagból készülnek, magyar csomagoló anyagban kerülnek az üzletekbe és minden munkafolyamat a magyar szakemberek kezeinek munkáját dicséri. Mára elértük a legnagyobb minőségi elismerést: megfeleltünk a Hungarikum minősítésnek!


A kertészeti szakkönyvek évtizedek óta oktatják a Florasca A, B, C virágföld változatainak nagyszerűségét. Optimális termesztő közeget biztosítanak mind a szobanövények, mind a kertészeti kultúrák számára. Az alapanyagul szolgáló hanyi tőzeg nem csak Magyarországban, hanem egész Európában egyedülálló minőségű. A Fertő-Hansági Nemzeti Parkból származó szürke marha trágya szintén kimagasló minőségű. Termékeink nem csak Igazoltan Hungarikum minősítésűek, hanem igazoltan BIO minősítésűek is.


 Hol kapható? 

A Florasca termékek kaphatóak a Vianni, a Bauhaus, a Hermes és az Édenkert üzletekben. A további értékesítési pontokról itt érdeklődhet.