Phylazonit baktériumtrágya


Image is not available

PHYLAZONIT BAKTÉRIUMTRÁGYA

Kapcsolati információk:

Cím: 4400 Nyíregyháza, Kossuth tér 6.
Telefon: +36-20-962-9383
E-mail: Ez az ímélcím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
www.phylazonit.hu

Icon
Slider


Phylazonit

 


 Cégismertető

A Phylazonit baktériumtrágya olyan baktériumtenyészet, mely a földbe juttatva értékes tápanyagokkal látja el a növényeket, méghozzá oly módon, hogy eközben nem szennyezi a talajt.

A Phylazonit baktériumtrágya a felső talajrétegben hozzáférhetővé teszi a növények számára a levegő nitrogénjét, ily módon közvetlenül, saját hatásmechanizmusa révén átlagosan 50-60 kilogramm nitrogén előállítására képes hektáronként. A földben jelenlévő vízoldhatatlan foszforvegyületeket pedig képes úgy átalakítani, hogy azokat a növények hasznosítani tudják. Hektáronként 30-40 kilogramm foszfor feltárását végzi el.

A Phylazonit baktériumtrágyát azért alkalmazzuk, hogy költséget takarítsunk meg, azaz a baktériumokat "munkára" fogjuk. Ez akkor is igaz, ha történetesen mikroszkopikus szervezetekről van szó, de gondoljunk csak a kenyér, vagy a sör gyártására! Élesztőgombák nélkül egyik termék előállítása sem sikerülhetne. Ez a helyzet a talajok tápanyagainak mobilizálásával kapcsolatosan is. Amire fokozottan figyelni kell a felhasználáskor, az a már többször hangoztatott alapelv, nevezetesen csak élő baktériumoktól várhatjuk el, hogy a hasznunkra legyenek, hogy "dolgozzanak" nekünk.


 Hol kapható?

 A Phylazonit baktériumtrágya értékesítésével kapcsolatban itt érdeklődhet.