Image is not available

FÉG - FŰTÉSTECHNIKA

Kapcsolati információk:

Cím: 1139 Budapest, Fáy u. 23.

Web: www.fegkazan.hu
E-mail: Ez az ímélcím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Telefon: +36-1-262-7471

Icon
Icon
Icon
Icon
Slider


FÉG

 


 Cégismertető

 

Vállalatunk 2008-ban a jogelőd megvásárlásával újraindította a hazai gázkészülékgyártást. Mára a VARA-FÉG Kft. az átfolyós rendszerű vízmelegítők és fűtőkészülékek tekintetében az ország legjelentősebb gyártója. Az országban jelenleg is működő többszázezer FÉG-készülék bizonyítja e termékek tartósságát, megbízhatóságát és versenyképességét.

 

A vállalat Makón a nagymúltú FÉG technológiai bázisán és telephelyén, az évek során felhalmozódott gyártási, értékesítési és szervizhálózati tapasztalatok átvételével állítja elő a közkedvelt gázüzemű, átfolyós rendszerű vízmelegítőket és falikazánokat. Nyugat-európai gyártmány és technológiai licencek alapján az elmúlt években több mint egy millió vízmelegítő és fűtőkészülék készült.

 

A növekvő hazai és nemzetközi vásárlói igények kiszolgálása céljából 2010-ben megalakult a FÉG-TRADE Kereskedelmi Kft., mely a VARA-FÉG Kft. által gyártott készülékek és termékek kizárólagos forgalmazója. A FÉG-típusú gázkészülékek és modulkazánok ma már nemcsak hazánkban, hanem számos közép- és kelet európai országban is értékesítésre kerülnek. 


 Hol kapható?

A FÉG fűtéstechnikai termékek a cég saját webáruházában, a szerződött viszonteladó partnereknél, valamint a budapesti kereskedelmi irodában kaphatóak. Ezekről bővebben ide kattintva olvashat.