Image is not available

ROSMARIN

Kapcsolati információk:

Cím: 6636 Mártély, Rosmarin utca 1.
Web: www.rosmarin.hu

E-mail: Ez az ímélcím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Telefon: +36-62-534-910

Icon
Icon
Icon
Icon
Slider

 


 

Cégismertető

 

Rosmarin Zrt. háztartási tisztítószerek, mosószerek, polírozó szerek, bőr-és faápoló szerek és mosogató szerek előállítója. Változatos termékkínálattal sikeresen tesznek eleget a széles körű fogyasztói elvárásoknak. Céljuk olyan minőségű termékek gyártása, illetve szolgáltatások nyújtása, amelyek a környezet védelmének megfelelően, a színvonal folyamatos emelésével biztosítja a megfelelő minőséget. Eleget tesznek az A.I.S.E. minőségi elvárásainak. Nagy hangsúlyt fektetnek a REACH és CLP rendelet előírásainak betartására, hatályos jogszabályok nyomon követésére és alkalmazására. Több termékük rendelkezik OECD 302 B teszttel és egyre több termékünk környezetbarát minősítéssel. Az SGS auditálásával az ISO 9001 és ISO 14001 kerül bevezetésre. Tagjai a Magyar Kozmetikai és Háztartás- vegyipari Szövetségnek.

A környezet minél kisebb mértékű terhelése érdekében napenergia hasznosításával igyekeznek csökkenteni a CO2 kibocsátásukat. Fejlesztéseik során különös figyelmet fordítanak a környezetet terhelő alapanyagok kiváltására, így a foszfátéra, foszfonátéra. Fontos számukra, hogy termékeik semmilyen veszélyes besorolást ne kapjanak. Termékeikben található felületaktív anyagok biológiailag lebomlanak. Csomagoló anyagok terén olyan alternatívák beszerzését helyezik előtérbe, melyek újra-hasznosított alapanyagokból készülnek.

 


 Hol kapható?

Itthonrol.hu - webáruház

 


Kapcsolódó cikkeink:

http://www.veddamagyart.info/tisztitoszer/426-rosmarin-kft-tisztitoszerek-elallitasa-napenergiaval