Ilyen könnyű ma már igazi magyar farmert szerezni!

Írta: veddamagyart

Még a kilencvenes évek elején is bűvészmutatvány volt jó minőségű, korrekt áru és magyar(!) farmert találni. Azóta nagyon sok minden megváltozott és ezekhez kiválóan alkalmazkodott a Quintz Jeans. Ez a sokak által szeretett és keresett magyar tulajdonú és itthon gyártó márka dinamikus fejlődésével jogosan érdemelheti ki mindannyiunk elismerését.

quintz jeans vedd a magyart 1

Így készül a Quintz Jeans: modern technikával, odafigyelő kezek alatt (bal felső sarokban egy félautomata zsebzőgép, hogy a munka még pontosabb legyen).

Sokan emlékezhetnek rá, hogy 1989 előtt, de még a kilencvenes évek elején is mennyire nehéz volt minőségi dolgokat beszerezni, legyen az egy ing, egy jó cipő vagy épp egy farmer. Később, amikor elárasztották Magyarországot az olcsó, rövid élettartamú ruhák, még nagyobbra nőtt az igény a megfizethető és „márkás” (ami akkor még a valóban minőségi termékeket jelentette) ruházati termékek iránt. Még apukám mesélte, hogy körülbelül 20-25 éve több napig keresték a barátaival azt a piacot, ahol vehetnének maguknak Quintz farmert. Azóta nagyon sok minden megváltozott és szerencsénkre már nem kell napokig vadászni ezeket a termékeket.


Pár kattintás és már indul is a szállítmány

Nagy újítás – mondhatni, természetes haladás a korral-, hogy a Quintz Jeans felépített egy jól működő, egyszerű webshopot ahol kényelmesen vásárolhatunk. Garantálja ezt az ügyesen és átláthatóan megalkotott kezelőfelület. A honlapjukon pedig egy teljes körű mérettáblázatot és méretmegállapító segédletet helyeztek el, hogy olyan ruhadarabot rendelhessetek, ami tökéletesen passzol rátok. Ha mégsem volna jó, akkor a lehető legegyszerűbb és leggyorsabb módon tudtok cserélni. Mert számukra a legfontosabb, hogy mindenki a legjobbat kapja.

quintz jeans vedd a magyart 2

Radon Dark anyagból készült farmer-szett, ami a Basic termékcsalád legfrissebb darabjainak alapanyaga.

A siker kulcsa: sokszínű kollekció és egyedülállóan széles termékpaletta

Mi más is lehetne a siker kulcsa, mint az, ha a lehető legokosabb tervezéssel és a vásárlók igényeinek felmérésével olyan szolgáltatást és termékeket adunk, amelyek szinte mindenkit kiszolgálnak? A Quintz Jeans gondolt a hagyományos termékeket kedvelőire, ezért megalkotta a „Basic” termékcsaládot, amelyben klasszikus ruhadarabok közül válogathatunk.  Termékeiket elsősorban azoknak ajánlják, akik szolidan, de mégis divatosan szeretnének megjelenni. Nemrégiben bevezetett új, limitált kollekciójuk a Quintz Over Thirty, amit harminc éves fennállásuk megünneplésére hoztak létre és azoknak szól, akik szeretnének egy kis egyediséget csempészni a mindennapokba.

quintz jeans vedd a magyart 3

A limitált kiadású vászon nadrág, ami nem jöhet szembe veled az utcán.

És van még egy „apróság”

A kollekciók sokszínűsége mellett – szintén vásárlói igények alapján – szinte egyedülállóan Magyarországon, a Quintz Jeans készít extra nagyméretű ruhákat és nadrágokat. A nagyméretű nadrágok legnagyobb mérete a 88-as (aminek már 172 cm a derékbősége), a pólók és ingeké 7-8XL. Az extra hosszú nadrágok 210 cm testmagasságra is tökéletesek, így a magas hölgyek és urak is megtalálhatják a számukra a legkedvezőbbeket.

quintz jeans vedd a magyart 4

A híres 88-as méret. Mert mindenkire gondolnak.

Egy kis márkatörténet

Még 1985-ben indult útjára egy kisipari tevékenységben működtetett varroda két Quintz testvér felügyelete alatt. Áldozatos munkájuk gyümölcseként gyorsan fejlődtek, mára már biztos törzsvásárlói körük van. Mondanunk sem kell, hogy egyedülállóan tartós és ízléses termékeik, valamint széles termékpalettájuk miatt. Ma már nem csak Esztergomban, a márkaboltjukban találkozhatunk munkáikkal, hanem országos viszonteladóikon keresztül is, webshopukból pedig könnyen, gyorsan és egyszerűen rendelhetünk.

quintz jeans vedd a magyart 5

Talán a Quintz farmer az egyetlen, amihez még a tűzcsap is passzol. :)

 

Bátran nézelődjetek a Quintz Jeans honlapján, és lájkoljátok őket a facebookon.

 

A Vedd a magyart! csapata további sikeres éveket kíván ennek a példaértékű magyar vállalkozásnak!