Nyerj magyar farmert, nyerj Quintz Jeans-t!

Írta: veddamagyart

Most egy különleges farmernek lehettek büszke gazdái. A Quintz Jeans egy meglepetést hozott rajtunk keresztül nektek: Ti választhatjátok ki, melyik farmert szeretnétek megnyerni! Lehet női, férfi, hagyományos fazonú vagy modern, 44-es mérettől egészen 88-asig! 

nyereményjátékhoz

A játék során egy darab kiváló minőségű Quintz farmert sorsolunk ki köztetek, ha megírjátok a nyereményjáték facebook posztja alatti kommentben, hogy melyik (alább található) típust fogadnátok el szívesen.

A kisorsolt nyertes egy egyszerű kérdés megválaszolása után választhat az alábbi farmerek közül:

Florida Basic: hagyományos fazonú, 100% pamut, magas derekú, egyenes szárú, 46-os mérettől 88-as méretig

nyereményjátékbasic

Toledo Solar: félcsípő, egyenes szárú, 97% pamut, 3% elastan, 46-os mérettől 88-ig

nyereményjátéktoledo

Narrow Solar: magas derekú, szűk szárú, férfiaknak és nőknek egyaránt ajánljuk, 97% pamut 3% elastan, 44-es mérettől 56-ig

nyereményjátéknarrow

MÉG EGY MEGLEPETÉS: ha a nyereményjáték időtartama alatt feliratkozol a Quintz Jeans hírlevelére (nekünk is jön, nem bántuk meg;)) akkor egy 1000 Ft-os utalvánnyal ajándékoz meg a Quintz Jeans!

A játék időtartama: 2016.11.12 – 2016.11.20
Sorsolás: 2016 november 20-án, délután 6 órakor.

Szeretnénk, ha minél több emberhez eljutna ennek a már évtizedek óta fennálló és lelkiismeretes, minőségi munkát végző hazai vállalkozásnak a híre.  Segítenétek ebben? J

Izgalmas játékot kívánunk és bátran ajánljuk a Quintz Jeans termékeit!


A nyertest jelen cikkben jelentetjük meg, és a játék szabályzatának megfelelően azok közt sorsolunk, akik kommentben megadták, hogy melyik típust szeretnék megnyerni. 

A játékban minden 18. életévét betöltött természetes személy vehet részt.
A Quintz Jeans adatkezelési nyilatkozata.