A kép nem elérhető
Slider

A Régi magyar motívumaink blog szerkesztői már hónapokkal ezelőtt felfigyeltek a Vedd a Magyart! oldalra és ajánlottak is bennünket olvasóiknak. Ezúton is köszönjük szívességüket! Nem cserealapon viszonozzuk az ajánlást, hanem valóban értékteremtőnek tartjuk azt a munkát, amely a magyarmotivum.blogspot.com tevékenységét jellemzi.

Az oldalon a napi bejegyzések között olyan mintákat és motívumokat találhattok, amelyek gazdag motívumkincsünk részei. A blog lehetőséget biztosít arra, hogy ezeket az értékeket mentsük és továbbadjuk a jelen és jövő művészeinek, érdeklődőinek. A szerkesztők megfogalmazása szerint, számukra ez egy küldetés. Felhívásukat mindenféle változtatás nélkül teszem közzé:

"Ha alkotsz valamit,küldd el nekem a Ez az ímélcím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre és én szívesen közkinccsé teszem itt a blogban."

Az fenti képen látható kalotaszegi síléc egyike azoknak a kreatív ötleteknek, amely felkerült a Régi magyar motívumaink oldalra. Kubinyi Szilvia munkájához ezúton is gratulálunk, remélem nem bánja, hogy nálunk is közkinccsé tettük. Az AUDI logó is a helyén maradt, hiszen igen sok embernek adnak munkát győri gyárukban :)

.