Így is lehet ropogtatni

Üdvözlünk mindenkit a reform kekszek és tallérok adalékoktól mentes birodalmában!

 

A Madár - Reform Keksz- és Ostyaüzem 1999 óta ajándékozza meg az igényes ropogtatnivalók rajongóit nosztalgikus ízvilágú kekszeivel és tallérjaival. Itt bizony senki nem kényszerül lemondásra, az egészségtudatos táplálkozás és a finom ízek barátságosan megférnek egymás mellett. A tradicionális receptek megtartása elsődleges szempont a cég termékeinek elkészítése során, emellett azonban a mai kor igényeiről sem feledkeznek meg, így válhatnak maradandó élménnyé az elrágcsált tallérok idősebbek és fiatalabbak számára egyaránt.

A finomságokból egyszerre mindig csak kis mennyiséget készítenek, így garantálják a magas minőséget és azt, hogy a termékek frissen kerülhetnek a vásárlókhoz. A maximális ízhatásra való különös tekintettel minden ropogós falat négy hónapos lejárati idővel készül az üzemben.

A termékek előállításához sem tartósítószert, sem színezékeket, sem ízfokozókat nem használnak. Csakis gondosan válogatott, ellenőrzött minőségű és természetes összetevőkkel dolgoznak, egyszerű alapanyagokat használnak: tönkölybúza lisztet, zsiradékot, vizet és sót. Az elkészült termékek végső zamatukat a természetes növényi fűszerek által nyerik el.

A nagy sikernek örvendő tönkölytallér többféle ízesítésben is elérhető: a natúr talléron kívül a fokhagymás, a vöröshagymás, a köményes és a káposztás variációkból válogathatunk. A fűszerezéstől független nosztalgikus ízt a tallérok a frissen őrölt tönkölylisztnek, a minőségi szűrt kókuszolajnak és a hagyományos elkészítési módnak, a lángon sütésnek köszönhetik.

A tallérokat leszámítva reform kekszekkel, teasüteményekkel és nápolyikkal is büszkélkedhet az üzem, érdemes hát elmélyedni kínálatukban.

A részletes terméklistáért keressétek fel hivatalos weboldalukat:

Madár - Reform Keksz- és Ostyaüzem