Kockás Túrórúd - Műhelytitkok gyerekkorunk ízéről

A Kockás Túrórúd íze és minősége miatt is kiemelkedik az egyre szaporodó magyar túró rudik sorából! A névválasztás nem a piacvezetőnek szánt fricska, annál sokkal érdekesebb története van. Ennek részleteit a márkatulajdonos cég ügyvezetője osztotta meg velünk.

Eredetileg Retro túrórúd néven akartuk piacra dobni termékünket, s ebből a ’70-es ’80-as évek Retro íz világának köszönhetően kapott egy kockás abrosz csomagolást a termék. Végül úgy döntöttünk, hogy ha egy termék 100% Magyar termék, akkor ne legyen angol neve (Retro), így a csomagoláson látható abroszról kapta nevét termékünk, s lett Kockás túrórúd - mondta Pemmer István a C és P 2001 Kft ügyvezetője. A cég a márkanév, a gyártósor, a receptúra és a technológia tulajdonosa is egyben.

Termék neve: Kockás Túrórúd

Hol kapható?

Reál, CBA, Auchan, Cora, Spar, Interspar, Kaiser's

Mennyibe kerül?

58-65 forint között

A www.kockasrud.hu honlapon rengeteg érdekességet olvashattok. Egy cikk a túródesszertek történetét írja le, de ötletes recepteket is olvashattok, amelyek a túró rudi otthoni elkészítésének lehetőségeit mutatják be.

Külön öröm számomra, hogy ezt a terméket viszonylag sok helyen megvásárolhatjuk. Ki kell hát próbálnotok, aztán jöhetnek a vélemények!

A C és P 2001 Kft terméke „friss túróból készült, ettől olyan utánozhatatlanul finom”, állítja a cég reklámja. Jelenleg bérmunkában a szabolcsi Ibrány faluban található 600 „lelkes” tehenészetben állítják elő azt a finom házias jellegű túrót, amely a gyártás fő alapanyagát képezi. Az étbevonatot a Szerencsi Csokoládégyárban, külön erre a célra fejlesztették ki. A Kockás semmilyen fölösleges adalékanyagot sem tartalmaz. A gyártó és a forgalmazó cég is 100 % magyar tulajdonban van, így az alapanyagok beszerzésénél is a hazait részesítik előnyben. Összefoglalva, akár igazat állíthat a Kockás fent említett reklámszövege.

Csatlakozzatok Ti is a Kockás Facebook csoportjához, mutassuk ezzel szimbolikusan a termék készítőinek, hogy jó úton haladnak :-)

.