Magyar Ízek Háza nyílt a Szarvason

 

A Coop üzletlánc és a Magyar Ízek Háza 2011 áprilisában kötött partneri együttműködésnek köszönhetően újabb Coop boltban nyílt Magyar Ízek Háza sziget. A kizárólag magyar termelőktől származó, főleg családi vállalkozások, kistermelők adalékanyag-mentes termékei mellett a szarvasi kistermelők portékái külön polchelyet kaptak.

(Forrás: Hír6.hu)

A Coop üzletlánc mindig is segítette a magyar termékek piacra jutását. Az üzletlánc a minőségi magyar termékek elkötelezett támogatójaként megállapodást írt alá a Magyar Ízek Háza védjegy és Know-how tulajdonosával tavaly áprilisban. Ennek eredményeképpen 2011 októberében megnyílt az első „üzlet az üzletben” modellre épülő Magyar Ízek Háza sziget a gödöllői Coop boltban, melyet 2012 júniusában a siófoki üzlet követett. Az országban harmadikként augusztus 3-án a szarvasi, Rákóczi utcai Coop élelmiszer áruház adott helyet a Magyar Ízek Háza kiváló minőségű termékeinek. A tervek szerint a jövőben további 60 üzletben találkozhatnak majd a vásárlók a Magyar Ízek Háza speciális termékkörével.

A Magyar Ízek Háza
Növekszik azon vásárlók tábora, akik tudják, hogy az egészséges táplálkozás egyik alappillére a tiszta és tradicionális alapanyagokból készült adalékanyag-mentes élelmiszer. Egyre több kiváló, prémium minőségű magyar élelmiszert, terméket előállító kisvállalkozás, családi vállalkozás működik ma Magyarországon, melyek üzleti filozófiája a kizárólag természetes alapanyag használatára és a manufakturális gyártási eljárásra épül. Így az előállított termékek a beltartalom tekintetében lényegesen jobb minőséget jelentenek a nagyüzemi termékekkel szemben.
A Magyar Ízek Háza termékei között szereplő termékek eredményesen szólítják meg azokat a vásárlókat, akiknek fontos a kiváló minőség az egészséges élelmiszerek fogyasztása, és a vásárláson keresztül a magyar termelők, gazdálkodók támogatása.

A Szarvasi Termék
Szarvas Város Önkormányzata kiemelten kezeli a szarvasi kistermelők, vállalkozók, gazdálkodók segítését, piacra jutásának támogatását. 2011 decemberében, egy civil kezdeményezés alapján indult el a Szarvasi Termék megkülönböztető jelzés bevezetését és használatát célzó egyeztetés sorozat. A kérdésben minden érintett közreműködésével megszületett az erre vonatkozó megállapodás.
A Szarvasi Coop Zrt. is csatlakozott ehhez a kezdeményezéshez. Ezen a termékek összegyűjtésével egy külön polcot biztosít majd a helyi Coop a Magyar Ízek Háza üzlet termékei között.

(Forrás: MTI, kép: Hír6.hu)