Céljainkról

 

Vedd a magyart! Miért?

1. Friss hazai élelmiszereket fogyaszthatunk, amelyek rövidebb úton, szerencsés esetben közvetlenül a termelőtől jutnak el hozzánk. Ezért egészségesebbek, finomabbak, és nem is terhelik meg annyira bolygónkat.

alma800

2. Magyar termék = minőség: manapság bármit be lehet olcsón szerezni, de a hazai termékek csak a minőségükkel tudnak versenyképesek maradni. Erre bizonyítékként rengeteg példát tudnánk felsorolni, hely sem maradna itt, ezért nézz körül értük az oldalunkon! Hiszen pont ezeket akarjuk neked megmutatni.

magyartermeknagydij

 

3. Gazdaságélénkítés: hazai tulajdonú, vagy Magyarországon gyártó cégek bevételének növelése új beruházásokat, fejlesztéseket serkenthet. Ez az állam bevételét is növeli, és minél nagyobb egy állam bevétele, annál többet tud különböző formákban visszaosztani polgárai számára, így az egyes ember jóléti színvonala is nőhet.

4. Munkahelyteremtés: ha egy magyar vállalat termékeire megnő a kereslet, az új, nagyobb igények kielégítéséhez több munkavállalót is kell majd alkalmaznia a cégnek, mert különben nem bírnák a munkát az addigi létszámmal. Közös ügyünk, hogy visszaszorítsuk Magyarországon a munkanélküliséget, mert a munkanélküliség mindenkit szegényebbé tesz, nem csak azt, aki munkanélküli.

5. Közvetlenebb kapcsolatba léphetünk a termelővel, gyártóval. Amellett, hogy ez akár garancia is lehet a biztonságos vásárlásra és az elégedettségre, a mai, rohanó világban még egy fontos emlékeztető is:

Emberek vagyunk, és egymásért vagyunk.


Mindezek vezéreltek bennünket, amikor azt a célt tűztük ki, hogy meggyőzzük a magyar embereket arról, ha kell, akár egyesével is: "Vedd a magyart!"

Veddamagyart.info Magyarország legnagyobb bejegyzett, magyar termékeket bemutató hírportálja. Egy tudatos közösség, és egyben egy kitűnő lehetőség a magyar termelőknek és gyártóknak, hogy bemutatkozhassanak a hazai vevőknek.

A magyar gazdaság támogatása mellett szellemi és kulturális örökségünk megóvása is célunk.

Mi, szerkesztők, leegyszerűsítve csak értékközvetítőként gondolunk oldalunkra.

  • Híroldalunkon  a magyar nemzetet és gazdaságot érintő pozitív hírek vannak többségben. Igyekszünk minden fontos eseményről, folyamatról beszámolni, amelyek hatással lehetnek hazánk gazdaságára.
  • Az oldal - látogatóinak hozzászólásaival együtt - egy politikamentes, interaktív eszmecserének ad teret. A közösség összetartója, hogy mindentől függetlenül hiszünk a magyar emberek értékeiben, és így Magyarország jövőjében. Szeretnénk részt vállalni a sikerben azzal, hogy a tőlünk telhető legjobban segítjük tehetséges, szorgalmas honfitársaink törekvéseit, boldogulását.
  • … és persze a kitűnő MAGYAR TERMÉKEK!
    Olvasóink oldalunkat böngészve rengeteg, szigorúan magyar előállítású és primer minőségű áruval találkozhatnak nálunk, és megtudhatják azok fellelési helyét.
    Ha magyar termékeket keresel, akkor a lehető legjobb helyen jársz!