Hirdessen a Kincses Kalendáriumban!

 

A Kincses Kalendárium a mai napig az egyetlen, közel 120 éves kiadói múltra visszatekintő kalendárium, amely évről évre 200.000 példányban jut el az olvasóközönséghez, amelyből mintegy 135.000 háztartás előfizetője is az évkönyvnek.

A Kincses Kalendárium immár 118. évfolyama is egyedülállóan színes olvasnivalót kínál majd - elsősorban a vidéken élő lakosságnak. A korábbi évekhez hasonlóan rovataink lefedik a családi élet, a ház körüli tennivalók számos területét, tanácsot adnak a gazdálkodáshoz és a mindennapi életvitelhez, érdekes és szórakoztató írásokkal, nagyértékű rejtvénypályázattal járulnak hozzá a felnőttek és gyermekek kikapcsolódásához. Hagyományos naptár-rovatunk teret ad a fontos családi események rögzítésére, névnaptárunk pedig elősegíti, hogy a legritkább névnapok időpontjáról is tájékozódni tudjanak olvasóink.

A népszerűség és a nagy példányszám a 256 oldalas kiadvány információgazdagságán túl a Kalendárium kedvező árának és egész éves használhatóságának köszönhető. A család minden tagja megtalálja a számára érdekes írásokat, így egy-egy Kalendáriumot biztosan 4-5 ember vesz kézbe nap mint nap, ami összességében már milliós olvasótábort jelent.

A Kincses Kalendáriumban szívesen látnánk az Önök hirdetését, PR cikkét, esetleg áruval vagy szolgáltatással díjazott céges rejtvényüket, illetve a bónusszal vagy vásárlási kedvezménnyel összekapcsolt közleményüket!

Megjelenési lehetőségek:

·         egész fél és negyed oldalas hirdetések

·         szponzorált cikk hirdetési csíkkal

·         hirdetés a Kincses Kalendárium falinaptárán

Bővebb felvilágosításért kérjük, keresse munkatársunkat!

Csonka Elvira

Tel: +36-70-620-5474

E-mail: Ez az ímélcím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.