NYEREMÉNYJÁTÉK! Te kivel osztanád meg az élményt?

Írta: veddamagyart

Egy olyan nyereményjátékot hoztunk most nektek, amilyenre eddig még sohasem volt példa nálunk. Egy felejthetetlen élménnyel szeretnénk megajándékozni titeket és azt akivel ti is szívesen megosztanátok ezt: gyermeketekkel, párotokkal vagy egy kedves barátotokkal. Ez egy olyan élmény, ami után Zamárdiban állva tapsoltak (és még a televízió is közvetítette), Kecskeméten máig beszélnek róla és Szegeden jó szívvel ajánlották egymásnak az emberek. Lássuk hát mi is ez!

11390428 1576730949258185 7640279241251396836 n

Úgy döntöttünk nagy egyetértésben Richter Flórián világhíres artistaművésszel, hogy a Vedd a magyart! és a Richter Flórián Cirkusz közös akciót indít, amelyben élményeket nyerhettek nálunk. Már olvashattátok beszámolónk róluk és páratlan előadásukról. Szeretnénk, ha ti is átélhetnétek az élményt, együtt kacagnátok Christian Folco bravúros bohóctréfáin, ámulnátok a lovasakrobatikán, csodálnátok az idomított, egymással összhangban mozgó vadállatokat, fotóval is megörökítenétek a kalandotokat Szandrával a borotváló elefánttal vagy Űrdongóval a transformersből (persze nem csak ennyi attrakció lesz, ha annyit írhatnánk róla amennyihez kedvünk volna, reggelre sem lennénk kész:)).

Ezért tíz darab páros jegyet sorsolunk ki köztetek, amiket bármelyik helyszínen beválthattok, ahol csak a cirkusz jár! 


A játékban való részvételhez csak egyetlen dolgot kell tennetek:

1. Lájkoljátok Richter Flórián Cirkuszát a facebookon (itt).


  


Izgalmas és kellemes játékot kívánunk! 

fo

A játékban minden természetes személy részt vehet, aki lájkolta a kért oldalt.
A nyertesek egy kérdést fognak kapni nyilvánosan a Richter Flórián Cirkusszal kapcsolatban, amelyre ha helyesen válaszolnak, kapnak egy jelszót ami alapján megtekinthetik az előadást.