„Nagy utazás”- avagy idén is lesz TEMOFESZT!

Írta: veddamagyart

    

 

temofeszt 2016

Igazi családi programnak ígérkezik hétvégére modellvasút szerelmeseinek, vonat iránt érdeklődőknek, gyerekeknek, és a közlekedés megszállottjainak a Nemzetközi Vasútmodell Fesztivál!

  A Budapesti Közlekedési Parkban hetedszerre is megrendezésre kerülő Technikai Modellvasút fesztivál nyitott kapukkal várja a modellvasút szerelmeseit, akik nem csak vonatokkal, hanem különféle           közlekedési eszközökkel is találkozhatnak. A kiállításra többek közt Németországból, Ausztriából és Szerbiából is érkeztek kiállítók.

A sínpályák, a különböző méretű vasútmodellek és „terepasztalok” mellett RC Tankokkal, munkagépekkel és kisebb modell hajókkal is találkozhatunk. A kiállítás nem csak a fanatikusoknak, hanem a gyermekeknek is kedvez, ugyanis kisebb interaktív játékokkal fejleszthetik kreativitásukat, vagy akár egy saját kis terepasztalt is építhetnek! A fesztiválon a Svájci Nagykövetség jóvoltából ROAD SHOW-val ünneplik meg 2016 vasúttörténeti szempontból legfontosabb eseményét, a svájci Gotthard-bázis alagút átadását.

A kiállítás október 7-9 között látogatható, egészen 10:00-18:00-ig.

Szombaton a Vedd a magyart újonnan alakult videós stábja is kilátogat, hogy egy kis betekintést nyújtson nektek a fesztiválba!

Forrás: http://www.temofeszt.hu/sajtoanyagok/

A borítókép fotóit Erdélyi Árpád és Zimmermann Eliza készítette